Skip to main content

Frokost retter

Søndag 11.30 – 14.00


  • Tartelet, 2 stk, med høns i asparges
    115 kr

    • Blätterteigtaschen gefüllt mit Spargel und Hähnchenfrikasse
    • Patty shell with hen in asparagus

  • Stjerneskud, Ristet franskbrød med en stegt og en dampet rødspættefilet, røget laks, rejer, asparges og hjemmelavet dressing.
    188 kr

    • Sternschnuppe, Toast mit Schollenfilet, Lachs, Shrimps, Spargel und Dressing.
    • Stjerneskud, Toast with plaice filet, smoked salmon, prawns, asparagus and dressing.

  • Pariserbøf med rødbeder, capers, peberrod, løg og æggeblomme.
    158 kr

    • Pariser Steak mit Roter Bete, Kapern, Meerrettich, Zwieblen und Eidotter.
    • Pariserbøf, beefsteak on toast with beetroot, capers, horseradish, onion and yolk.

  • Æggekage med bacon, hertil tomat, agurk, sennep, syltede rødbeder og rugbrød. Minimumbestilling 2 personer.
    135 kr pr person

    • Eierkuchen mit Speck, minimum 2 Personen• Danish omelette with bacon, minimum 2 persons order.

  • Dagens ret
    125 kr

    • Tagesgericht.
    • Dish of the day.

  • Wienerschnitzel, Paneret kalvesnitsel med stegte kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng
    195 kr

    • Wienerschnitzel mit gebratenen Kartoffeln, Bratensauce und Erbsen 
    • Wienerschnitzel with fried potatoes, gravy and peas 

  • Frokostsalat med rejer og røget laks, serveret med hjemmelavet rød dressing, flutes og smør
    135 kr

    • Sea food Salat mit garnelen und Räucherlachs, serviert mit hausgemachtem rotem Dressing, Flöten und Butter.

    • Sea food salad with prawns and smoked salmon. served with homemade red dressing, flutes and butter.

  • Husets menu 2 retter, tartelet og wienerschnitzel eller wienerschnitzel og hjemmelavet is.
    225 kr

    •Hausmenü mit 2 Gängen • House menu with 2 courses

  • Husets menu med 3 retter, tartelet, wienerschnitzel og hjemmelavet is.
    255 kr

    •Hausmenü mit 3 Gängen • Hause menu with 3 courses

  • Søndagsmiddag – hver søndag- 2 retter: Gammeldags oksesteg med kartofler, grøntsager og perberodssauce og syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce.
    150 kr

    • Sonntagsessen 2 Gänge jeden Sonntag:Roastbeef mit Kartoffeln, Gemüse und Meerrettichsauce und eingelegte Birne mit Eis und Schokoladensauce  • Sunday dinner 2 courses every sunday: Roast beef with potatoes, vegetables and horseradish sauce and pickled pear with ice cream and chocolate sauce