Husets menu

  • To retter- forret + hovedret eller hovedret + dessert
    185 kr

    Zwei Gerichte – Two dishes

  • Tre retter – forret + hovedret + dessert
    208 kr
    Drei Gerichte – Tree dishes

Forret

Vorspeise – Starter


  • Tartelet med høns i asparges

    • Blätterteigkörbchen mit Hühnerfrikassee und Spargel.
    • Patty shell with hen in asparagus.

Hovedret

Hauptspeise – Main Dish


  • Wienerschnitzel af kalv med stegte kartofler, skysauce, ærter, gulerødder og “dreng”

    • Wienerschnitzel von Kalb mit gebratenen Kartoffeln, Bratensauce , Erbsen und Karotten.
    • Wienerschnitzel of veal with fried potatoes, gravy, peas and carrots

Dessert

Nachspeisen- Dessert


  • Hjemmelavet is med jordbærpuré
    Selbstgemachtes Eis mit Erdbeerepüree
    Homemade ice cream with strawberry purée

Kontakt info

Åbningstider

  • Tirsdag - Torsdag: 11.30 - 20.00
  • Fredag og Lørdag: 11.30 - 20.30
  • Søndag: 11.30-20.00
  • Køkkenet lukker 30 min. før og restaurant og køkken er desuden lukket mellem 14.30 og 17.00
  • Mandag : Lukket

Ændrede åbningstider/ferielukket

Husk at bordreservation ER nødvendig!

i uge 42 åbner restauranten først kl 17.00

fredag d. 22. oktober- lukket i restauranten pga. selskab

lørdag d. 30 oktober- lukket i restaurant pga. selskab.

Kontrolrapport

Læs hele vores kontrolrapport her